HR  ENG  DE  SL

Nazovite: 00385 43 / 335 330 (Daruvar)
00385 1 / 7079 525 (Zagreb)
ili E-mail: info@maletic.eu

Lasersko uklanjanje kožnih bradavica

Obične bradavice i bradavice na stopalima jedna su od čestih kožnih infekcija. To su bezopasne izrasline na gornjem sloju kože koje uzrokuje Humani papiloma virus što potiče stanice kože na ubrzano dijeljenje. Zarazne su te je stoga potrebno što ranije započeti liječenje kako bi se spriječilo njihovo daljnje širenje.

Obične bradavice se najčešće javljaju na rukama, koljenima i laktovima, a mogu se prepoznati po gruboj površini nalik cvjetači. 

Bradavice na stopalima slične su običnim bradavicama, no uglavnom se pojavljuju na tabanima, petama i nožnim prstima. Obično su plosnatije i prekrivene grubom kožom.

U našoj Poliklinici uspješno provodimo liječenje bradavica kombinacijom dvaju lasera. Najprije uklonimo površinski sloj promijenjene kože pomoću Er:Yag lasera, a nakon toga uništimo korijen bradavice pomoću Nd:Yag lasera. U većini slučajeva dovoljan je jedan tretman, a samo u rijetkim slučajevima tretman je potrebno ponoviti nakon mjesec dana.

 Uklanjanje bradavica - primjeri prije i poslije tretmana:


 Poliklinika Maletić: Povećanje grudi, operacija vena, presađivanje kose, liposukcija Poliklinika Maletić: Povećanje grudi, operacija vena, presađivanje kose, liposukcija

Bradavice na stopalu - prije Bradavice na stopalu - poslije

 

Laseri koje koristimo

Želite li primati naše promotivne ponude i edukativne materijale?


Kontakt

Poliklinika Maletić u Daruvaru

Trg Kralja Tomislava 2/1, 43500 Daruvar

Telefon: 00385 43 / 335 - 330

Poliklinika Maletić u Zagrebu

Medveščak 23/1, 10000 Zagreb

Telefon: 00385 1 / 7079 - 525

Email: info@maletic.eu

Toscana CMS powered by www.ringeis.hr