HR  ENG  DE  SL

Nazovite: 00385 43 / 335 330 (Daruvar)
00385 1 / 7079 525 (Zagreb)
ili E-mail: info@maletic.eu

Lasersko oblikovanje tijela

Lasersko oblikovanje tijela neinvazivan je postupak pri kojem se na određenom području smanjuje potkožno masno tkivo, a koža zateže - time se tijelo oblikuje. Anestezija nije potrebna, jer je tretman u potpunosti bezbolan, a traje uglavnom oko pola sata, ovisno o veličini regije koja se obrađuje.
 

Regije koje će se laserski obraditi treba desetak dana prije i mjesec dana nakon tretmana čuvati od sunca odnosno ne izlagati suncu.
 

Mi u Poliklinici Maletić koristimo dvije valne dužine lasera: prvo s Nd:Yag laserom djelujemo na dublje slojeve kože i masno tkivo i time potičemo mikrocirkulaciju i lipolitički efekt razgradnje masnog tkiva; zatim obrađujemo istu regiju s Er:Yag laserom kojim djelujemo na površne slojeve kože. U ovom koraku remodeliramo kolagen, poboljšavamo elastičnost i čvrstoću kože. Rezultat je zategnutija koža.
 

Na ovaj se način mogu tretirati razni dijelovi tijela, no najčešće je to područje trbušne stjenke, nadlaktica i natkoljenica.
 

Rezultat laserskog oblikovanja tijela je veća elastičnost kože, zategnutija koža, bolji površinski izgled kože i naravno manje potkožnog masnog tkiva. Za najveći mogući učinak preporučamo tretman ponoviti dva do tri puta i to u razmacima od po mjesec dana.
Primjeri prije i poslije tretmana:
       

Želite li primati naše promotivne ponude i edukativne materijale?


Kontakt

Poliklinika Maletić u Daruvaru

Trg Kralja Tomislava 2/1, 43500 Daruvar

Telefon: 00385 43 / 335 - 330

Poliklinika Maletić u Zagrebu

Medveščak 23/1, 10000 Zagreb

Telefon: 00385 1 / 7079 - 525

Email: info@maletic.eu

Toscana CMS powered by www.ringeis.hr