PROFHILO


Profhilo je inovativen pripravek, ki globinsko hidrira kožo, ji povrne tonus in prožnost in spodbuja naravno pomladitev kože.

Deluje kot kombinacija filerja, mezoterapije in skin boosterja. Ima izrazito sposobnost spodbujanja proizvodnje lastnega kolagena in elastina ob vnašanju velike količine hialuronske kisline v kožo brez povečanja volumna na področju uporabe. Ta proces aktiviranja celic na vseh plasteh kože se imenuje bioremodeling.

Profhilo je proizvod z eno najvišjih koncentracij hialuronske kisline na trgu (64mg/2ml).

Posebna kombinacija hialuronske kisline z zelo visoko in z nizko molekularno težo omogoča, da primarni učinek ni volumizacija obraza, marveč se pripravek počasi razširja v obdobju 4 tednov in stimulira nastajanje novega veznega tkiva (kolagena in elastina) ter zvišuje mastne celice ob istočasnem hidratiziranju kože.

Hialuronska kislina nizke molekularne mase posebno učinkuje na površinski plasti kože in jo hidratizira. Hialuronska kislina z visoko molekularno maso deluje na podporno strukturo kože z učinkom blagega liftinga in zategovanja kože. Rezultat je postopno zmanjšanje vidnih površinskih gub in zdrav, sijajen videz kože na tretiranem delu.

Profhilo se vnese z BAP tehniko (Bio Aestetic Points) v pet določenih točk na vsaki strani obraza. V enem tretmaju se injicirata 2 ml pripravka. Za najboljše rezultate sta potrebna 2 tretmaja v razmaku enega meseca. Učinek je opazen čez en do dva tedna po prvi aplikaciji, popolen učinek pa štiri tedne po drugi aplikaciji Profhila.

Profhilo je namenjen osebam z vidnimi znaki zmanjšane kakovosti kože ali z znaki staranja kože, pri mlajših osebah pa za vzdrževanje tonusa in vlažnosti kože.

Profhilo se poleg na obrazu lahko uspešno uporablja za pomladitev vratu, dekolteja in rok.

Pacienti lahko pričakujejo večjo trdnost, oporo in prožnost, kakor tudi izboljšano kakovost kože. Tretma za ohranjanje rezultatov se priporoča od 6 do 12 mesecev po drugem tretmaju. Pri tretmaju s Profhilom ni potreben določen čas za okrevanje in pacient lahko takoj nadaljuje s svojimi običajnimi aktivnostmi. Takoj po tretmaju se na mestu injiciranja lahko pojavi rdečica, manjša oteklina ali podplutba. Rdečica in oteklina v glavnem izgineta v 24 urah, podplutba pa čez nekaj dni.

 

Želite prejemati naše promocije in izobraževalno gradivo?


Kontakt

Polikliniko Dr. Maletić v Daruvarju

Trg Kralja Tomislava 2/1, 43500 Daruvar

Telefon: 00385 43 / 335 - 330

Polikliniko Dr. Maletić v Zagrebu

Medveščak 23/1, 10000Zagreb

Telefon: 00385 1 / 7079 - 525

Email: info@maletic.eu

Toscana CMS powered by www.ringeis.hr