Pelleve in laserski tightening (Radiage)

PELLEVE je najnovejša metoda za doseganje bolj ravne in bolj zategnjene kože, namenjena pa je za tretma srednjih do zmernih gub na obrazu, brez operacije.

PELLEVE natančno ogreva (ob nenehni kontroli temperature tretiranega mesta) globlje plasti kože, z uporabo napredne radiovalovne tehnologije, brez poškodbe epidermisa ali zgornjih plasti. Toplota povzroča krčenje in zategovanje kolagena v koži. Po tretmaju koža začne producirati novi kolagen. Rezultat je izboljšanje kakovosti kože, utrjevanje in zategnjenost, ki se lahko začuti in vidi.

PELLEVE se uporablja za tretma kože obraza, vratu in dekolteja.

Tretma celega obraza, vratu in dekolteja traja okoli 60 minut. Med tretmajem se čuti toplota v globljih plasteh kože. Ker se tretma opravlja brez lokalne anestezije, pacient lahko zdravniku opiše moč toplote, ki jo čuti in na ta način pomaga, da se doseže najboljši možni rezultat.
Možna stranska učinka sta lahko rahlo neprijetni občutek med posegom in lahko rdečilo po posegu, ki mine čez par ur.

Rezultat je viden takoj po posegu, z nenehnim nadaljnjim izboljšanjem skozi naslednjih mesec dni. Za doseganje optimalnega rezultata je potrebno opraviti tri tretmaja v razmiku od mesec dni. Po tem je zadosti narediti en tretma na leto za vzdrževanje.

Pelleve je v medicinskih študijah dokazano varna in učinkovita metoda zategovanja kože. Glede na to, da je PELLEVE neinvazivna metoda (brez noža) prisotni so minimalni stranski učinki. Za razliko od ostalih metod ni potrebna anestezija niti hlajenje kože, niti zaščita od sonca tako, da se pacient lahko takoj vrne svojim vsakdanjim aktivnostim.

PELLEVE ima FDA odobritev kot neinvaziven tretma za srednje in zmerne gube.
Za najboljše rezultate je potrebno izbrati zdravnika, ki ima odobritev za izvajanje metode.

Radiage Pelleve

Kaj je Radiage?

Radiage je najnovejša metoda za ravno zategnjeno kožo - namenjeno za tretiranje gub na obrazu brez operacije.

Kako deluje Radiage?

Radiage natančno ogreva globlje plasti kože, z uporabo napredne radiovalovne tehnologije, brez poškodbe epidermisa ali zgornjih plasti. Toplota povzroča krčenje in zategovanje kolagena v vaši koži. Po tretmaju vaša koža bo začela producirati novi kolagen. Rezultat je izboljšanje v kakovosti vaše kože, utrjevanje in zategnjenost, ki jo lahko začutite in vidite.

Kateri deli telesa so lahko tretirani?

Radiage se lahko uporablja za tretma kože obraza in vratu.

Kaj lahko pričakujem med tretmajem?

Začutili boste toploto v globljih plasteh kože vsakič, ko elektroda dotakne področje, ki se tretira. Ker ni lokalne anestezije, vi boste lahko zdravniku opisali moč toplote, ki jo čutite in na ta način pomagali, da se doseže najboljši možni rezultat.

Kaj lahko pričakujem po tretmaju?

Možna stranska učinka radiage-a sta lahko rahlo neprijetni občutek med tretmajem in lahko rdečilo po posegu, ki mine čez par ur.

Kako dolgo traja tretma?

Tretma ponavadi traja 45-60 minut za cel obraz in vrat.

Kdaj bom videl rezultat in kako pogosto se priporoča to delati?

Številni ljudje vidijo rezultat takoj po tretmaju, z nenehnimi nadaljnjimi izboljšanji skozi naslednjih mesec dni. Priporočljivo je narediti tri tretmaja v razmiku od mesec dni med vsakim, potem pa je zadosti narediti en tretma na leto.

Kako se Radiage razlikuje od ostalih metod zategovanja kože?

Radiage je v medicinskih študijah dokazano varna in učinkovita metoda zategovanja kože. Ker je radiage neinvazivna metoda, (brez noža) prisotni so minimalni stranski učinki. Za razliko od ostalih tretmajev ni potrebna anestezija niti hlajenje kože, niti zaščita od sonca tako, da se lahko takoj vrnete svojim dnevnim aktivnostim.

Kdo lahko dela Radiage tretma?

Za najboljše rezultate je potrebno izbrati zdravnika, ki ima izkušnje v uporabi radiage-a.

Ali radiage ima FDA odobritev?

Radiage ima FDA odobritev kot neinvaziven tretma za srednje in zmerne gube.

 

 

Želite prejemati naše promocije in izobraževalno gradivo?


Kontakt

Polikliniko Dr. Maletić v Daruvarju

Trg Kralja Tomislava 2/1, 43500 Daruvar

Telefon: 00385 43 / 335 - 330

Polikliniko Dr. Maletić v Zagrebu

Medveščak 23/1, 10000Zagreb

Telefon: 00385 1 / 7079 - 525

Email: info@maletic.eu

Toscana CMS powered by www.ringeis.hr