PROFHILO BODY

Profhilo body je enkraten pripravek na trgu, namenjen za nego povešene kože na telesu.

Učinkovitost Profhilo Body je klinično dokazana pri uporabi na blago do umerjeno povešeni koži trebuha in nadlakti, lahko se pa uporablja tudi na notranji strani stegen in nad koleni.

Pripravek vsebuje visoko koncentracijo hialuronske kisline (96mg/3ml). Poleg hidratacije kože PROFHILO® BODY pomaga v modeliranju telesa in izboljšuje prožnost kože.

Profilo body je učinkovit kot samostojen tretma, se pa lahko uporablja tudi v kombinaciji z drugimi neinvazivnimi tretmaji ali estetskimi posegi.

Po primerni pripravi čiščenja kože in nanašanja anestetične kreme se pripravek injicira v izbrano regijo v določene točke, ki naj bi zagotovile maksimalno učinkovitost pripravka.

Za optimalen rezultat se priporočata dva tretmaja v razmaku enega meseca.

Po tretmaju se na mesto injiciranja da pomirjevalna obloga Prohilo FIGURA Body Patch, ki vsebuje 4 različne sestavine za pomiritev in za hidriranje kože takoj po posegu. Obloga se lahko odstrani po dveh do treh urah.

V sklopu tretmaja pacient dobi tudi Profhilo Figura kremo za telo, ki jo uporablja doma med tretmaji. Krema ima žametno teksturo, glavne snovi pa so kompleks hialuronske kisline in Matrixyl 3000, ki pomaga v hidriranju kože in oblikovanju tkiva tretiranega dela. Priporoča se nežno vmasiranje kreme v obravnavano področje telesa enkrat do dvakrat na dan.

Tretma za ohranjanje rezultatov se priporoča 6 -12 mesecev po drugem tretmaju.

Pri tretmaju s Profhilom ni potreben določen čas za okrevanje in pacient lahko takoj nadaljuje s svojimi običajnimi aktivnostmi. Takoj po tretmaju se na mestu injiciranja lahko pojavi rdečica, manjša oteklina ali podplutba. Rdečica in oteklina v glavnem izgineta v 24 urah, podplutba pa čez nekaj dni.

Želite prejemati naše promocije in izobraževalno gradivo?


Kontakt

Polikliniko Dr. Maletić v Daruvarju

Trg Kralja Tomislava 2/1, 43500 Daruvar

Telefon: 00385 43 / 335 - 330

Polikliniko Dr. Maletić v Zagrebu

Medveščak 23/1, 10000Zagreb

Telefon: 00385 1 / 7079 - 525

Email: info@maletic.eu

Toscana CMS powered by www.ringeis.hr