HR  ENG  DE  SL

Nazovite: 00385 43 / 335 330 (Daruvar)
00385 1 / 7079 525 (Zagreb)
ili E-mail: info@maletic.eu

4D LASERSKO ZATEZANJE LICA


4D lasersko zatezanje lica nova je revolucionarna metoda u pomlađivanju lica.

Ovaj neinvazivni tretman djeluje kroz cijelu dubinu kože: dio tretmana radi se s unutarnje strane, u usnoj šupljini, a dio s vanjske strane lica. Dio učinka vidi se odmah nakon zahvata, a dio kasnije – koža se i dalje osjetno zateže.

4D lasersko zatezanje lica sastoji se od četiri različita laserska tretmana koji se rade s dva različita lasera: Er:Yag i Nd:Yag.

Dio tretmana koji se radi u usnoj šupljini zove se SMOOTH Mode Treatment i njegov je zadatak poticanje kontrakcije postojećeg i stimulacija nastanka novog kolagena. Ovime se postiže trenutno i naknadno zatezanje kože i osjetno poboljšanje elastičnosti.

Dodatan učinak koji je rezultat iste metode je popunjavanje nazolabijalnih bora i to s unutarnje strane lica.

FRAC3 Mode Treatment djeluje na dublje nepravilnosti u koži, a rezultat je bolji tonus kože.

PIANO Mode Treatment djeluje preko površine i kroz kožu na potkožno tkivo čime se postiže osjetno i vidljivo zatezanje kože.

SUPERFICIAL Mode Treatment posljednji je korak u 4D laserskom zatezanju lica koji smanjuje nepravilnosti na površini kože te djeluje kao blagi piling.

4D lasersko zatezanje lica traje 45 do 60 minuta, potpuno je bezbolno, a nakon tretmana klijent se naravno može odmah vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Nakon 4D laserskog zatezanja lica koža je pomlađena, vidljivo čvršća, bore su pliće i manje, a tekstura i izgled kože daleko bolja nego prije.





Povratak

Želite li primati naše promotivne ponude i edukativne materijale?


Kontakt

Poliklinika Maletić u Daruvaru

Trg Kralja Tomislava 2/1, 43500 Daruvar

Telefon: 00385 43 / 335 - 330

Poliklinika Maletić u Zagrebu

Medveščak 23/1, 10000 Zagreb

Telefon: 00385 1 / 7079 - 525

Email: info@maletic.eu

Toscana CMS powered by www.ringeis.hr