HR  ENG  DE  SL

Nazovite: 00385 43 / 335 330 (Daruvar)
00385 1 / 7079 525 (Zagreb)
ili E-mail: info@maletic.eu

Transplantacija kose FUE metodom



Kako kaže voditeljica emisije Patricija Levak u Dobro jutro Hrvatska dr. Ana Maletić ne samo da je mladolika, nego je zaista mlada, ali je zato pravi dokaz da i mladi liječnici mogu itekako biti uspješni.



Dr. Ana Maletić svoj je radni vijek posvetila estetskoj kirurgiji i transplantaciji kose. Posjećuje apsolutno sve važne kongrese, bez obzira gdje na svijetu se održavaju, sama izlaže, drži predavanja i pokazuje kolegama što je sve na ovom području postignuto i JEDINI je hrvatski član Međunarodnog udruženja za kirurgiju transplantacije kose ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery). Ne samo da je upućena u sva dostignuća u struci, nego se ubraja u onu vrstu liječnika koja uvijek može 'još' – za pacijenta će učiniti sve u njezinoj moći kako bi isti razumio postupak i dobio realna očekivanja. Za pacijente i svoj tim ima beskonačno strpljenje i razumijevanje, što se najbolje pokazuje na zahvatima poput ovoga.

Tijekom pripreme transplantacije kose i samog zahvata važna je uigranost tima. Kako su liječnica i sestre mlade, nije im problem satima biti nagnute nad pacijentom, i s filigranskom preciznošću obrađivati folikule manje od jednog milimetra. K tome uživaju u svom poslu, što se osjeti u atmosferi koja vlada u kirurškoj sali i na koncu na rezultatu.

Zadovoljni pacijenti dr. Ane Maletić najbolja su preporuka. Posjetite Polikliniku Maletić u Zagrebu i Daruvaru, upoznajte dr. Anu Maletić, ostale liječnike i tim sestara i pročitajte u Knjizi dojmova što pacijenti kažu o njima i pogledajte fotografije.

Detaljnije o svemu pogledajte na linku HRT-a.



Povratak

Želite li primati naše promotivne ponude i edukativne materijale?


Kontakt

Poliklinika Maletić u Daruvaru

Trg Kralja Tomislava 2/1, 43500 Daruvar

Telefon: 00385 43 / 335 - 330

Poliklinika Maletić u Zagrebu

Medveščak 23/1, 10000 Zagreb

Telefon: 00385 1 / 7079 - 525

Email: info@maletic.eu

Toscana CMS powered by www.ringeis.hr